söndag, november 20, 2005

Den sjunde dagen vilar vi

alla som ska vara med sover idag. för att hämta kraft och processa den gångna veckan i lugn och ro. paula har sytt en gigantisk kadmiumröd saccosäck som täcker hela dansmattan. den ligger vi på. den är väldigt omfamnande och trygg, ingen ska vara rädd för mattans slukande gap längre.

vi håller varandras händer och andas rytmiskt. uncas, max, och thomas är uppfirade i taket med varsin kikare och stenogramblock. de ska observera hur artisternas kreativitet kommer till uttryck under sömnfasen.

gunilla och janne sjunger I will always love you i sömnen. i kanon. koolt. båda är whitney.

niklas kan naturligtvis inte slappna av utan går runt med mikrofon och tar upp ljudet av vår andning. de snygga midaircondobrudarna lisa.lisen.flisa har likadana nattlinnen. de verkar andas bäst.

jim och minna snarkar. janni fiser. och suger på tummen. masoud sover med öppna ögon. han fick inte igen dem. josefin och johan hänger i taket med de andra lamporna och lyser stämningsfullt.

grith störs av pms och kan inte varva ner utan går runt med stetoskop och kollar att våra hjärtan bultar. hon tycker det är lugnande. hon lägger sin hand här och där, känner och lyssnar. det är så sensuellt. jag ber henne sjunga, precis så andlöst som hon gör i bröderna mozart. igen, igen, igen. rewind, play, rewind, play, rewind, play. det är det vackraste och skönaste och rysligaste jag sett och hört.

woody är pinsam. han vet inte vilken anna (lilla annan eller våran anna) som är hans, så han ligger med båda. förhållandet är ganska färskt, det kan vara därför. efva wiktoria och kay (rodell och pollak) har alla sina barbies med sig. de har varsitt duntäcke. paula och jag sover räv och viskar om snygga killar medan vi väntar på persbrandt.

söndagen var en helt perfekt dag. vi har haft en underbart härlig dag idag. tack kära gud för söndagen. och den goda maten.